Поиск по этому блогу

суббота, 7 февраля 2015 г.

                                               Знайомтесь:

                Вокальний дует "Сузір'я"



Іващенко Альона та Загорська Катерина -учениці  багатопрофільної гімназії №2 міста Бердянська Запорізької області



Керівник - Служава Людмила Олександрівна -вчитель музичного мистецтва Бердянської багатопрофільної гімназії №2



Дует "Сузір'я" - учасник та переможець різноманітних міських, регіональних та обласних вокальних конкурсів та оглядів художньої самодіяльності. Має численні подяки, дипломи та інші нагороди за творчу діяльність.



                Переможці I етапу обласного фестивалю-огляду

                            " Таланти твої, Запорізький краю"

          






                    VI Регіональний конкурс обдарованої молоді                           в галузі вокального  мистецтва                                                «Азовський зорепад».


Дует "Сузір'я" багатопрофільної гімназії №2 – у складі Іващенко Альони та Загорської Катерини, керівник Служава Л.О., другий рік поспіль приймає участь у цьому конкурсі і отримує нагороди.

Цей конкурс став доброю традицією, яку започаткувала кафедра музичного виховання, і він в котрий раз довів свою значимість і ефективність. Перетворюючись у масовий захід, конкурс одночасно збирає велику кількість творчої молоді, яка вирішила пов’язати своє життя з музикою. Для викладачів цей концерт – це можливість заздалегідь познайомитися з майбутніми абітурієнтами, оцінити рівень їх музичних здібностей та допомогти своїми професійними консультаціями щодо складання вступного творчого конкурсу.
Крім цього дівчата у цьому році отримали запрошення на навчання до факультету  Музичного виховання Інституту психолого-педагогічної освіти та мистецтв на бюджетній основі. Що дуже доречно для дівчат-випускниць!


Комментариев нет:

Отправить комментарий